Hoe wij te werk gaan als trouw

fotograaf en videograaf

We beginnen met het controleren van de datum. Is jullie datum nog beschikbaar dan gaan we verder kijken.

 

Onze voorkeur gaat er naar uit om voor de bruiloft samen af te spreken zodat we elkaar kunnen leren kennen. Hierdoor staat er niet een vreemde op jullie bruiloft. Kunnen we aanvoelen hoe jullie zijn en wat jullie prettig vinden in de omgang. En kunnen jullie ons uitleggen wat jullie verwachten van ons. Dit zou ook via beeldbellen kunnen, mocht je niet op Curacao wonen.

 

We bespreken welke onderdelen van de bruiloft gefotografeerd en/of gefilmd worden. De tijden. De locaties. Eventuele bijzonderheden.

 

Mochten jullie ons willen boeken als trouwfotograaf of trouwvideograaf op Curacao voor jullie bruiloft dan zetten we de datum vast. We vragen een aanbetaling van 30 % van het totaal bedrag. Dit zodat wij er zeker van zijn dat jullie ons niet afzeggen, en voor jullie een zekerheidje dat wij geen andere opdracht aannemen die dag. Het resterende bedrag kan uiterlijk een week na de bruiloft betaald worden.

 

De week voor het huwelijk hebben we nog even contact om nog een keer alles door te spreken. Jullie sturen het definitieve draaiboek incl adressen van de locaties naar ons.

 

Op de dag zelf zorgen wij ervoor dat we ruim optijd aanwezig zijn. We proberen zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven en de bruiloft zo natuurlijk mogelijk vast te leggen.

 

De dag na de bruiloft krijg je een paar foto's aangeleverd zodat je meteen kunt nagenieten. De overige foto's en trouwclip krijg je uiterlijk binnen 3 weken aangeleverd op een usb-stick of digitaal.

©2020 by DM-Memories